dinsdag 6 september 2016

Welkom terug

Na een welverdiende vakantie heten wij jullie weer van harte welkom in Xplora. Wij zijn we er weer helemaal klaar voor!

app_460px

Om het iedereen nog gemakkelijker te maken hebben we een nieuwe app ontwikkeld; de Xplora App. Ga naar Google Play of de App store, download de  Xplora app en doe de quiz om te kijken wat Xplora jou te bieden heeft. Of kijk op 'Zoeken en vinden' en vind boeken, tijdschriften en digitale informatie.

Op diverse hotspots zijn zogenaamde iBeacons geïnstalleerd. Dit zijn kleine zendertjes die verbinding maken met je smartphone. Kom je in de buurt van zo’n iBeacon, dan krijg je informatie over de betreffende plek. Zo kom je te weten wat de multimediazone te bieden heeft, hoe je boeken en/of digitale informatie kunt vinden, hoe je een werkplek of projectruimte kunt reserveren, waar je kunt printen, enzovoorts.

Stap ook eens naar één van onze informatiemedewerkers aan de balie en laat je informeren over onze afstudeerspreekuren en workshops. En natuurlijk kun je bij ons gewoon terecht voor het lenen van boeken en tijdschriften en (groeps)werkplekken. Reserveer de werkplekken wel even van tevoren.  Kijk ook eens op onze Xplora pagina.

Wij wensen jullie dit schooljaar heel veel succes en heel graag tot ziens in Xplora!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten